GELUID


Geluidsverhuur


Wilt u geluidsapparatuur huren? SoundLink is gespecialiseerd in de verhuur van geluidsapparatuur voor verschillende doeleinden zoals concerten, festivals, theatervoorstellingen, sportevenementen, markten en beurzen. Naast deze volledige producties, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor losse verhuur, de zogenaamde dry-hire. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit ons ruime assortiment merken. Ons assortiment bevat onder andere D&B Audio luidsprekers en versterkers, DiGiCo mengtafels, LAB.Gruppen versterkers, Sennheiser microfoons, Shure microfoons en DPA headsets.

Naast de verhuur van geluidsapparatuur kunnen wij uw productie ook met deskundig personeel ondersteunen. Onze geluidstechnici beschikken over de kennis en ervaring om uw evenement tot een succes te maken.

Concerten en Festivals


Bij de meeste soorten concerten en muziekfestivals is geluidsversterking noodzakelijk om de muziek ten gehore te brengen. Wij beschikken over alle moderne apparatuur die benodigd is voor een optreden van een band of artiest of voor meerdere bands gedurende een festival. Van mengpaneel tot PA-installatie, van monitors tot microfoons. Eventueel kunnen wij zelfs de backline op het podium verzorgen. Daarnaast specialiseren wij ons in het beperken van geluidsoverlast voor de omgeving, door optimale plaatsing van de luidsprekers. Met name bij openluchtevenementen speelt de beperking van geluidshinder onder druk van de gemeenten een steeds belangrijkere rol. Wij adviseren u graag over de beste aanpak!

Theatervoorstellingen


Wij ondersteunen toneelgezelschappen met geluidsapparatuur voor ieder type voorstelling. Of het nu gaat om een productie in het theater of in de open lucht, wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om van elke voorstelling een succes te maken! Natuurlijk wenst u optimale spraakverstaanbaarheid bij uw toneeluitvoering. Hiervoor beschikken wij over een geruime hoeveelheid draadloze microfoons en huidkleurige DPA headsets en druppelmicrofoons. Door middel van de inzet van digitale mengtafels kan de voorstelling volledig van tevoren worden geprogrammeerd, zodat een zeer nauwkeurige timing tijdens de uitvoering mogelijk wordt.

Orkestversterking en Koorversterking


Voor het versterken van voltallige orkesten kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een symfonieorkest, harmonie, fanfare of brassband, wij bieden een gepaste oplossing tot versterking. Ook de situaties waarbij alle instrumenten afzonderlijk versterkt moeten worden, kunnen wij op ons nemen. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan microfoons, zodat we voor een groot scala aan instrumenten een microfoon kunnen leveren die klankmatig zo goed mogelijk bij een individueel instrument aansluit. Hierbij staat altijd voorop dat een versterkt orkest zo natuurgetrouw mogelijk wordt weergegeven.

Naast orkesten kunnen wij ook voor zangkoren een oplossing bieden wanneer zij hun werk ten gehore willen brengen. Gaat u optreden in een sporthal voor 1000 man? Geen probleem, wij helpen u graag met passende geluidsversterking. Soms bestaat de oplossing uit het individueel versterken van iedereen in het koor, maar vaak is het ook mogelijk om met de juiste microfoons het koor als geheel te versterken. Wat de oplossing ook is, onze aandacht gaat uit naar een evenwichtige balans en een natuurgetrouwe klank.

100 Volt omroepinstallaties


Wanneer spraakversterking langs een parcours of traject met geruime afstand noodzakelijk is, kan gebruik gemaakt worden van een zogenaamde 100 Volt installatie. Bij deze techniek worden de kabelverliezen tot een minimum beperkt, zodat vele luidsprekers op één lange kabel kunnen worden aangesloten. Met name bij sportevenementen zoals wielerrondes, motorcrosses, marathons, voetbalwedstrijden en hippische evenementen kan deze techniek een goede uitkomst bieden om het wedstrijdcommentaar aan het publiek over te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze techniek in te zetten bij het verzorgen van achtergrondmuziek en omroep tijdens braderieën, markten en optochten. Wij beschikken over een ruim assortiment Bose luidsprekers en vele kilometers bekabeling voor iedere toepassing.

Geluidsopnames


Naast geluidsversterking, kunnen wij ook geluidsregistraties verzorgen. Wij beschikken over hoogwaardige opnameapparatuur voor het opnemen van iedere uitvoering, toespraak of vergadering. Onze digitale opnameapparatuur maakt het daarnaast mogelijk om meersporen opnames te maken (zogenaamde multitrack recording), waarbij we tot wel 128 sporen gelijktijdig kunnen vastleggen. Ook zijn er mogelijkheden om de opnames na afloop voor u te bewerken en af te mixen.