Over ons

Toonen Event Support is ontstaan doordat wij, John Toonen en Marion vd Ven, elkaar ontmoetten bij een openlucht productie. De een als geluidstechnicus en de ander als lichttechnicus. De klik was er al snel.
We gaan sindsdien als partners door het leven, en vullen elkaar goed aan bij het organiseren en realiseren van uiteenlopende producties.

De kracht van Toonen Event Support zit vooral het kunnen overzien van een evenement in zijn geheel. We hebben allebei veel ervaring opgedaan in het van de grond af opbouwen van een evenement. Geef ons een locatie, en we kunnen aan de slag. Plannen, vergunningen aanvragen, plattegrond maken, beveiliging, voorzieningen, tenten en podia plaatsen, PR en marketing.. Kortom: alles wat een evenement doet slagen krijgt vorm als wij eenmaal van start zijn gegaan!

Vooral het plezier wanneer het eindresultaat is gerealiseerd, samen met een groep enthousiaste mensen en vrijwilligers. En wanneer het publiek dan geniet, zijn wij trots en tevreden.

Dat maakt dat wij met Toonen Event Support voor u een luisterend oor willen zijn om mee te denken in het doen slagen van uw evenement. En of onze bijdrage nu groot of klein is, we doen dat met plezier!

John & Marion en medewerkers.

Toonen Event Support is een dochterbedrijf van System-Intelligence BV te Mill.